• Swede
  • Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kundens produkt genom vår postorder, call center eller hemsida och köpte den. Inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum

Innan han återvände varor, vänligen kontakta oss på de problem som du måste lösa 90% av tiden, kan vi lösa problemet utan att behöva gå tillbaka till diskutera något.

Återgång politik Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Smutsiga poster kommer att returneras till kunden, utan utvärdering.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet kommer du att ansvara för leveranskostnader. Dessutom, alla paket via en spårbar metod, såsom leveransbekräftelse US Mail, DHL, skickade FedEx Eller. Vi är inte ansvariga för paket förlorade i transiteringskostnader.

Alla returnerade produkter måste vi skickar till den adress som skickas till dig. När vi har fått tillbaka varan, kommer vi tillbaka din begärda utbyte objekt till dig utan att ta ut extra porto.

När vi har fått din retur, kan det ta upp till fem dagar att slutföra din retur eller utbyte.

Utbyta Vi kommer att acceptera utbytet för ett fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och en representant kommer att hjälpa oss you.If du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du ha dina varor för återbetalning (av politiken Return) och en ny order på den stil du föredrar att plats .

Du måste kontakta oss innan du skickar poster i kombination. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att bära returportot samt för frakt och expeditionsavgift tillbaka till ditt skepp de utbytta objekt ansvariga. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom vi inte kommer att ansvara för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är inte refundable

. Varsel Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen skickas. Eftersom vi så att vi inte alltid måste avbryta alla order så snabbt som möjligt inom 24-48 timmar efter tilldelning av kontrakt, kan göra en beställning efter att den lämnas in. Hoppas du kan förstå denna viktiga punkt. Begäran om uppsägning skickas till avtalet kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

SE UPP: För nästa tillstånd vi inte kan ge dig en avkastning eller utbyte. Jag hoppas du uppmärksamma denna punkt. Först, om du får dina varor, hittar du att du inte gillar stilen, vill göra en förändring. I detta tillstånd, kan vi inte ge dig ett utbyte.

För det andra, om vi verkligen levererar objekt efter storlek, färg och leverans till fånga oss, vi kan inte inte ge dig en avkastning. Hur rätt storlek och färg du behöver, välja och ge oss rätt adress.

För det tredje, om objekten är skadade av mänsklig verksamhet eller externa faktorer, är vi inte ansvariga för utbytet.